Cercar en aquest blog

11/27/2015

Surt al mercat 'Orgasme', un vi amb sensacions

Els emprenedors de Móra la Nova i Móra d'Ebre Joan Carles Beltrán Artola i Azahara Sánchez han tret al mercat un nou vi anomenat 'Orgasme', un negre jove elaborat pel Celler Cooperatiu del Masroig, amb un cupatge d'un 60% garnatxa i un 40% de samsó, que ben aviat obtindrà el segell de la la denominació d'origen Montsant. Aquest és el primer producte d'una gamma que s'anirà ampliant progressivament i que té previst culminar amb la posada al mercat d'un vi de gran reserva.

Joan Carles Beltran explica que 'Orgasme' no és un vi qualsevol, ja que "té amb una presentació molt acurada i que porta associada una història que vol transmetre unes sensacions úniques que ajuden a complementar el seu sabor". Provist d'una etiqueta innovadora, dissenyada pel mateix Beltran, i tocat amb un llacet de blonda negra al coll de l'ampolla, 'Orgasme' pretén obrir-se camí en el mercat del vi de la zona com un producte diferent i innovador.

En aquest sentint, els promotors de la iniciativa ja han celebrat dos presentacions públiques del vi. La primera va tindre lloc a Móra la Nova, al Restaurant Ferran, el mes d'agost passat, i la segona al mercat Municipal de Flix, en el marc d'un esdeveniment celebrat el 4 de novembre passat, organitzat per la Llibreria La Placeta, un establiment que combina literatura i productes de la terra. Les presentacions d''Orgasme' es fan de nit, enmig d'un espectacle on no hi falta el foc, la llum, la música, les olors... amb l'objectiu de despertar les sensacions dels assistents.

"A la presentació de Flix vam comptar amb setanta persones, en un acte molt bonic, ja que era la primera vegada que s'organitzava un esdeveniment al Mercat Municipal", explica Beltran. L'espectacle és una història que protagonitzen una noia i un noi, on entren en acció tots els sentits, amb l'objectiu de "despertar sensacions diverses entre el públic: misteri, sensualitat, por... És tracta de vincular l'orgasme a través de les sensacions". L'espectacle va finalitzar amb les explicacions tècniques de l'especialista en enologia i viticultura Joan Carles Anguera, de Darmós, i una degustació amb maridatge en què el vi 'Orgasme' es va poder degustar combinat amb diversos gustos, aromes i textures.

De moment ja hi ha confirmades altres tres presentacions en altres localitats de la zona, uns esdeveniments que culminaran amb la presentació de l''Orgasme' gran reserva, el qual comptarà amb un espectacle especial en què els protagonistes de la performance representaran el desenllaç de la història que escenifiquen.

'Orgasme' ja s'ha començat a distribuir en restaurants i es comercialitza al consumidor final a través de botigues especialitzades.