Cercar en aquest blog

9/26/2015

Nova edició de de l'Street Market "Entre l'Aigua i el Cel" a Móra d'Ebre

Aquest migdia s'ha inaugurat una nova edició de l'Street Market "Entre l'Aigua i el Cel", que anualment organitza la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre. Aquesta activitat pretén fer sortir les botigues al carrer i atraure els clients mitjançant l'organització d'un seguit d'activitats.

L'Street Market 2015 se celebra a la plaça de Baix de Móra d'Ebre durant tota la jornada d'avui, dissabte, 26 de setembre, amb estands de diferents botigues: Algueró, Anna Maria Sarroca, Casa Lis, Llibreria Rosa, Vidiella, Genius, Macarena, Modeb, Passarel·la, Fusté, Piscolabis, Bar Cafeteria de l'Ebre, Lo Xiringuito i 7 de Ribera.

Un dels punts principals de l'Street Market "Entre l'Aigua i el Cel"  són les desfilades de moda, previstes per aquest vespre. A les 17.30 h tindrà lloc la desfilada kids (roba infantil). A les 20.00 h tindrà lloc la desfilada casual (roba informal, ulleres i complements) i a les 22.30 h, la desfilada Glam (roba de nit i complements, amb la presentació d'Irene de Pablo).

Els establiments participants a les desfilades són: Visage, Algueró, Anna Maria Sarroca, Carmina Borrell, Casa Lis, Genius, La Creu Blanca, Macarena, Vidiella, Passarel·la, Llibreria Rosa i 7 de Ribera.

A banda de les desfilades,l'Street Market Entre L'Aigua i el Cel ofereix al visitant tastos de vins, tapes i mostra de gintònics. Com a cloenda de l'acte hi haurà, a partir de les 12 de la nit, una sessió de DJ a càrrec de Gerard Llarch.