Cercar en aquest blog

8/26/2015

Els ritmes llatins de la zumba animen la plaça de Dalt de Móra d'Ebre

Una seixantena de persones van participar el passat dimarts 25 d'agost a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre a una classe magistral zumba, acte organitzat en el marc de la Festa Major 2015 de la població a benefici del centre d'educació especial Jeroni de Moragas.
Una seixantena de persones van participar el passat dimarts 25 d'agost a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre a una classe magistral zumba, acte organitzat en el marc de la Festa Major 2015 de la població a benefici del centre d'educació especial Jeroni de Moragas. La classe va ser impartida per les instructores oficials d'aquesta disciplina María Montserrat Román (Móra la Nova) i Glòria Cea (Batea).

Les persones que van ballar i el nombrós públic que va congregar aquesta activitat van poder col·laborar amb el jeroni de Moragas fent una aportació  de 3 euros, que donava dret a participar activament a la classe de zumba i a rebre una polsera realitzada pels alumnes del centre d'educació especial.

La zumba és una modalitat esportiva creada el 1994 pel ballarí Beto Pérez. Combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en pasos senzills i repetitius.

L'acte el va organitzar la instructora María Montserrat Román i el Centre Jeroni de Moragas, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.