Cercar en aquest blog

3/13/2015

FERRAN BLADÉ, ALCALDABLE DE CiU A MÓRA LA NOVA: “VULL SEGUIR SENT L’ALCALDE DE TOTHOM I AL SERVEI DE TOTS”

 

L'agrupació local de CiU a Móra la Nova ha presentat avui al vespre al candidat del partit a l'alcaldia de Móra la Nova per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig, Ferran Bladé. En el decurs de l'acte de presentació, al qual han assistit unes 200 persones, l'actual alcalde del municipi ha estat acompanyat pels regidors de CiU a l'Ajuntament, alcaldes convergents de municipis veïns i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

 

En la seva intervenció, Poblet ha destacat que Ferran Bladé "reuneix les condicions que exigeix el lideratge, alhora que té la voluntat de treballar pel seu poble". El president de la Diputació també ha valorat que el candidat de CiU a Móra la Nova "té un projecte polític per al seu municipi" i "representa l'estabilitat política, que fa molt temps que n'hi ha a Móra la Nova i és un bé molt preuat avui en dia a la societat".

 

Per la seva banda, Bladé ha manifestat que "estima Móra la Nova" i que li agradaria continuar sent l'alcalde del seu poble "perquè tinc vocació, ganes i il·lusió de treballar per a tothom i al servei de tots els veïns, escoltant totes les sensibilitats, amb l'objectiu de fer de Móra la Nova un municipi cada dia millor". Amb tot, Bladé ha reconegut que els pròxims quatre anys "seran una època diferent, en la qual Móra la Nova no viurà grans obres però en què des de CiU centrarem l'atenció en les persones, sobretot en la gent gran, perquè  el nostre poble esdevingui un referent pel que fa al nivell de qualitat de vida dels seus veïns".

 

El candidat de CiU a l'alcaldia també ha destacat l'aposta del partit per treballar a Móra la Nova "per crear llocs de treball i potenciar l'economia amb un potent pla de captació d'empreses", així com la voluntat de mantenir les ajudes als col·lectius i les subvencions municipals a entitats i associacions.

 

Ferran Bladé, nascut a Móra la Nova l'any 1968, resideix des de sempre a Móra la Nova. Casat i pare de dos fills, és professor d'ensenyament secundari, Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Rovira i Virgili (URV). És Màster en Tendències Actuals de l'Estudi de la Literatura per la mateixa URV. El 1993 va ingressar a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Va ser regidor de l'Ajuntament de Móra la Nova durant 3 legislatures (1991-1995 i 1999-2007), tenint responsabilitat en les àrees de cultura, ensenyament i joventut. És alcalde de Móra la Nova des de juny de 2011. Ha estat conseller comarcal de cultura i ensenyament a la Ribera d'Ebre entre els anys 2012 i 2013. És director dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre des de setembre de 2013.