Cercar en aquest blog

12/18/2014

Més d’un centenar d’empresaris milloren les seves capacitats professionals a través de la formació de PIMEC Terres de l’Ebre durant el 2014


Més d'un centenar d'emprenedors, autònoms i empresaris però també treballadors interessats en millorar les seves habilitats i capacitats professionals, han participat a l'oferta formativa subvencionada que PIMEC Terres de l'Ebre ha desenvolupat durant aquest 2014. En total, han estat catorze els cursos que s'han impartit des de la territorial de PIMEC en aquesta comarca amb l'objectiu d'aportar coneixements i eines destinades a millorar les competències i actualitzar els coneixements per aportar un valor afegit a l'empresa.

PIMEC Terres de l'Ebre clau posar a l'abast d'empresaris i treballadors aquelles eines que aportin els coneixements necessaris per tal de tenir persones preparades amb perfils professionals molt especialitzats que avui dia són tan imprescindibles per poder ser competitius. En aquest sentit, PIMEC Terres de l'Ebre seguirà recollint les demandes que es plantegin des del territori i treballarà per donar-hi resposta.