Cercar en aquest blog

7/18/2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre reclama l’execució immediata de les obres de l’autovia A7 respectant l’acord de l’any 2005


L'ens comarcal del Baix Ebre ha celebrat la seva sessió plenària del mes de juliol en la qual ha destacat l'aprovació, per part de tots els grups polítics, d'una moció que insta a l'estat espanyol a què redacti el projecte de l'autovia A7, respectant el traçat acordat pels municipis de les Terres de l'Ebre l'any 2005, i que executi de manera immediata aquestes obres per posar fi al greuge que pateixen els habitants del territori.

En aquest sentit, el president de l'ens comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que "d'una vegada per totes s'han de prendre les mesures adients per tal d'engegar aquest projecte necessari per a les Terres de l'Ebre i finalitzar, d'aquesta manera, un greuge històric que s'arrossega des de l'any 2005".

Aquest acord també reclama la gratuïtat de l'Autopista AP-7 per als vehicles que entrin i surtin pels peatges, Vinaròs-Ulldecona-Alcanar i el de L'Hospitalet de l'Infant- Móra d'Ebre, mentre no s'inicien les obres i es posi en funcionament l'Autovia A-7. Amb l'aprovació d'aquesta moció, el Consell Comarcal del Baix Ebre esdevé una de les primeres administracions que reclama, amb l'acord de tots els partits polítics, aquesta qüestió.

L'ens comarcal del Baix Ebre també ha aprovat avui altres qüestions de funcionament i de gestió. Entre aquestes, destaca l'aprovació del resultat positiu del compte general. Un fet que, segons Soler "és força rellevant atès l'actual conjuntura econòmica i tenint en compte que des de l'ens comarcal no hem reduït cap servei i tampoc hem prescindit de personal". Finalment, també s'ha aprovat els conveni amb els ajuntaments de Deltebre i Roquetes per al finançament dels centres oberts.