Cercar en aquest blog

11/25/2013

Reviu la tradició dels Pastorets d´Ulldecona


Ulldecona encetarà el 8 de desembre, dia de la Inmaculada, la temporada de representacions dels Pastorets. Durant els diumenges de desembre 15, 22 i 29  continuaran les funcions al teatre municipal Orfeó Montsià , a les sis de la tarda, com a ritual nadalenc amb la direcció per cinquè any consecutiu d´Ares Piqué.

 

L´Elenc artístic dels Pastorets d´Ulldecona està format per una cinquantena de nois i noies del municipi que participen durant l´any a l´escola de teatre de l´entitat. Segons ha explicat la directora Ares Piqué " tenim actors nous, estrenem una nova escena inicial, una cançó nova per en Rovelló i sobretot, moltes ganes de compartir amb el públic la feina que amb tanta il.lusió hem treballat durant els darrers 3 mesos i amb tota la maquinària que ens ofereix el patronat".

 

En aquesta 33 temporada de representacions ininterrompudes la directora de l´espectacle asegura que "els pastorets, com a espectacle popular que són, no poden ser aliens a la realitat que viu el poble. Els Pastorets també tenen crisi" – ha matitzat . " I en moments on tots ens hem d'apretar el cinturó, hem decidit invertir en l'humor. Aquest any no trobarem al espectacle grans col.laboracions ni grans canvis, però si un ventall de nous gags humoristics i moltes ganes de que el públic pugui, durant un parell d'hores, oblidar-se de tot i passar-s'ho bé."

 

Els Pastorets d´Ulldecona promoguts pel Patronat de la Passió  formen part de la coordinadora de " Pastorets de Catalunya". Enguany es manté el preu de 5,50 euros per entrada. Si l´espectador presenta a la taquilla el flayer publicitari tindrà un estalvi d´un euro per cadascuna de les representacions . La venda de les entrades serà al mateix teatre mitja hora abans de la funció.