Cercar en aquest blog

5/07/2012

És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge. IV Trobada de centres de primària del Pla Català Esport a l’Escola de les Terres de l’Ebre

Dins el programa del Pla Català de l'Esport a l'Escola, aquest dimecres, 9 de maig, es portarà a terme la IV Trobada de l'alumnat de primària dels centres escolars del Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre i Terra Alta, que tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal de Gandesa.

Aquesta quarta Trobada serà inaugurada a les 9.30h al pavelló municipal de Gandesa pel director territorial d'Ensenyament, Antoni Martí, la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny, i el president del Consell Esportiu de la Terra Alta, Carles Luz. Amb tot, les activitats es duran a terme des de les 10.00 fins a les 13.30 hores.

Concretament, durant aquestes hores, l'alumnat, acompanyats dels coordinadors/es de PCEE participarà en les activitats que s'han programat, de forma rotatòria: jocs tradicionals, BTT, Touch rugbi, hoquei, mate i aeròbic entre d'altres.

Aquesta jornada està organitzada pel Consell Esportiu de la Terra Alta, juntament amb els altres tres consells esportius de les Terres de l'Ebre; el suport del Departament d'Ensenyament i la Representació Territorial de l'Esport, a més de la col·laboració de l'Ajuntament de Gandesa i la Unió de Consells Esportius.