Cercar en aquest blog

10/01/2008

Es presenta a Deltebre l’associació Camins de Vida de prevenció i tractament de la drogodependència

Aquest proper dissabte es farà a Deltebre la presentació de l’Associació Camins de Vida que té com a finalitat la prevenció contra les drogues i l’orientació i informació sobre els tractaments contra la drogodependència. L’associació està integrada per professionals de diferents àmbits (metges, psicòlegs, terapeutes, mestres, advocats, treballadors socials) i també exdrogoaddictes i familiars. Camins de Vida és una associació que es va crear el passat mes de juliol i, si bé té la seu social a Tarragona, Deltebre serà la primera població de la província on començarà a treballar, per la preocupació social existent, i perquè moltes persones vinculades a l’associació són veïns de Deltebre.

Entre els objectius més immediats de l’Associació hi ha aconseguir els recursos econòmics suficients per posar en funcionament un servei d’informació i orientació amb un equip de professionals qualificats al darrera. També es continuarà presentant l’associació a diferents poblacions de Tarragona i les Terres de l’Ebre i es prepararà un programa de tallers per fer campanyes de prevenció de la drogodependència als instituts d’ensenyament secundari.

L’acte de presentació de l’associació Camins de Vida, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Deltebre, es farà el proper dissabte, 4 d’octubre, a la sala d’actes de la Biblioteca Delta de l’Ebre, i anirà a càrrec de la presidenta de l’Associació, Emília Saún, i la seva vice-presidenta, Imma Juan. També assistirà a l’acte l’alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa.