Cercar en aquest blog

4/18/2017

L'equip "Units Terres de l'Ebre" ha guanyat la plata del MIC Integra 2017

L'equip "Units Terres de l'Ebre" ha guanyat la plata del MIC Integra 2017, el torneig de futbol base Mediterranean International Cup, adreçat a esportistes amb discapacitat intel·lectual celebrat a Vidreres (Girona) el 13 i 14 d'abril.

Els esportistes de la Fundació Mercè Pla, CEE Sant Jordi i CEE l'Àngel- Apasa que conformen la selecció ebrenca, s'han proclamat subcampions. El torneig celebrat al Camp Municipal de Vidreres ha arribat enguany a la 5a edició i en fa 2 que acull l'INTEGRA, sent l'essència de l'esdeveniment. En aquesta ocasió fou apadrinat per l'exseleccionador nacional Vicente del Bosque que declarà: "Els nois i nois amb discapacitat han de fer esport com tot el món, el dia que això no sigui notícia estarem més a prop de la seva realitat".
Els professionals i monitors de la Fundació Mercè Pla han valorat molt positivament l'experiència; destacant l'important de donar visibilitat i normalitat als nois i noies, en un entorn on ha regnat una gran esportivitat i molta il·lusió.

Des de la Fundació Mercè Pla, volem fer arribar el nostre agraïment a l'organització i als voluntaris de la Caixa que han fet possible la assistència dels nostres nois i noies a aquest Torneig, sent un gran exemple d'inclusió i integració per a tots.