Cercar en aquest blog

4/24/2017

Jornada per a donar a conèixer els actius turístics de la Terra Alta

Avui s'ha celebrat una jornada de networking professional per a donar a conèixer els actius turístics de la Terra Alta, fruit de les relacions entre el Consell Comarcal de la Terra Alta, la denominació d'origen protegida (DOP) Oli de la Terra Alta i el Consorci d'Iniciatives Socioeconòliques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta amb els tècnics de l'Ajuntament de la Granadella (les Garrigues), que esta tirant endavant una estratègica de desenvolupament econòmic i social mitjançant el cultiu de l'olivera i la cultura de l'oli.

Arran d'aquests contactes s'ha pogut tancar el programa d'una visita a la comarca per part de representants de l'Ajuntament de la Granadella per tal de conèixer les dinàmiques de treball en desenvolupament econòmic i els actius creats en base amb aquesta dinàmica.

El programa de la jornada ha consistit, al matí, en una estada al Consell Comarcal de la Terra Alta, a Gandesa; una visita a l'empresa Identitat, d'Horta de Sant Joan, i una caminada per la Via Verda a l'alçada de l'estació de Prat de Comte fins al balneari de la Fontcalda. Després de dinar al restaurant de la Fontcalda, la jornada ha continuat amb una visita al celler cooperatiu modernista de Gandesa i una estada al centre d'interpretació 115 Dies, de Corbera d'Ebre. El programa ha finalitzat al Poble Vell de Corbera.
En total, la jornada ha aplegat unes unes 30 persones, entre emprearis i personal tècnic de les dos comarques.