Cercar en aquest blog

3/25/2017

Lliurament dels guardons del XXIIè Premi de Fotografia de la Terra Alta

Avui ha tingut lloc al Palau del Castellà de Gandesa, edifici noble del s. XIV, l'acte de lliurament dels guardons de la XXIIè Premi de Fotografia de la Terra Alta, organitzat pel Consell Comarcal. Durant l'acte s'ha inaugurat l'exposició de les sis obres guardonades, totes en blanc i negre, i les catorze obres seleccionades pel jurat.

El certamen és l'activitat cultural més veterana que impulsa el Consell Comarcal i al llarg del temps s'ha consolidat com una cita esperada per fotògrafs d'arreu de Catalunya que d'any en any presenten les seues obres a concurs.

L'acte ha sigut presidit pel president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, qui ha agraït als participants la fidelitat que demostren al certamen. Després d el'entrega dels premis, s'ha inaugurat la mostra i s'ha brindat amb una copa de garnatxa blanca de la Terra Alta.

El jurat del XXIIè Premi de Fotografia de la Terra Alta es va reunir el dissabte 25 de febrer, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, i emetre el veredicte següent:

Categoria A (indrets de la Terra Alta)

1r. Jaume Estopà i Fontanet, per Corbera.
2n. Julio Charles Godia, per Terror.

Categoria B (lliure)

1r. José Martín Blanco, per Identitat rural 2.
2n. Anna Selga Casellas, per Buscando la luz.

Accèssits Raimon Fotògrafs

Autor comarcal: Carlos Martínez Martínez, per Portes al camp 2.
Autor Comarcal Jove: Tomàs Deosdat Omedes, per Retorn al passat.