3/14/2017

Actes del Dia Mundial de la Poesia 2017

Com cada any els Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l'Ebre organitzen diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. L'acte central tindrà lloc el 21 de març, dimarts, a les 19.00 h a la sala Gerard Vergés del Palau Oliver de Boteller (carrer de Jaume Ferran i Clua, núm. 4, de Tortosa).


Aquest acte s'organitza conjuntament amb la Central de Biblioteques i amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.


Programa:


Lectura de poemes en diferents idiomes Lectura del poema commemoratiu del Dia Mundial de la Poesia, encarregat per la Institució de les Lletres Catalanes a Antònia Vicens.


Brindis per la poesia i pels poetes, rapsodes i músics que ajuden a difondre-la.


Espectacle Com Pentinar el Vent de Dalt: recital i concert a càrrec del grup Recitals a Domicili format per Eduard Carmona, veu; Guillem Callejón, guitarra elèctrica, banjo, lapsteel, instruments acústics i veu; Iago Marta, guitarra elèctrica, txarango, instruments acústics i veu, i Àlex Valdés, contrabaix i veu.


A més d'aquesta activitat, d'entrada lliure, el 21 de març també s'organitzen els següents actes a les biblioteques comarcals de les Terres de l'Ebre:


Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (c/ Mercè, 6): Taller de poesia. Mitjanit, a càrrec de Martina Escoda, adreçat al públic infantil, a les 18.00 h.


Biblioteca Municipal de Gandesa (c/ Assís Garrote, 4): Com estimar la poesia? a càrrec de Sergi Quiñonero, a les 18.00 h, cal inscripció prèvia.


Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta (pl. Castell, 13-15): Transversal. Poemes i cançons, a càrrec de Noel Luna i Rafael Haro, Mariano Castro i Maria Josep Margalef. Tindrà lloc tindrà lloc el dimarts 21 de març, a les 19.30 h


Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre (pl. de la Llanterna, 4): Versos, mirades i nanocontes, a càrrec de Jesús M. Tibau. Tindrà lloc el dimarts, 21 de març, a les 19.30 h.