Cercar en aquest blog

9/06/2016

Endesa reforça les instal·lacions de la subestació de Móra la Nova per millorar el servei


 Endesa ha finalitzat recentment les tasques de renovació i millora del tancament perimetral de la subestació de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 26.000 euros per part de la Companyia, repercuteix en una millor qualitat del servei elèctric de més de 6.000 clients repartits entre les comarques del Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

En concret s'ha restaurat el mur de formigó que protegeix la subestació, i s'hi ha afegit una part de tanca metàl·lica a la part superior per augmentar la seva alçada i fer-la, així, més segura. El tancament perimetral d'aquesta instal·lació té una llargada de 120 metres. Es tracta d'una subestació de maniobra, un tipus d'instal·lació des de la qual no es transforma la tensió sinó que es connecten diversos circuits i es realitzen maniobres.

La millora del tancament, en fer més segura la instal·lació, suposa un benefici en la qualitat del subministrament elèctric als més de 6.000 clients dels municipis de Bellmunt del Priorat, Capçanes, Falset, els Guiamets, el Lloar, Marçà, el Masroig i el Molar, al Priorat; Garcia, Móra d'Ebre, Móra la Nova i Tivissa, a la Ribera d'Ebre; i la Fatarella, a la Terra Alta.

Amb aquest tipus d'actuacions, des de la Companyia es treballa per millorar i mantenir en bon estat les instal·lacions i infraestructures que intervenen en la distribució del servei elèctric al territori.