8/03/2016

El Club d’Escacs Flix celebra el seu 30è aniversari amb un campionat de partides ràpides

La plaça Major acollirà el proper 15 d'agost la celebració dels trenta anys del Club d'Escacs Flix, amb el segon campionat de partides ràpides 'Vila de Flix' en el marc de les Festes Majors de la localitat. Serà a partir de les 17h.

El torneig està obert a la participació tant d'aficionats com de jugadors federats i es disputarà al millor de vuit rondes, en sistema suís, i a un ritme de joc de cinc minuts per jugador, amb un increment de tres segons per moviment. Les inscripcions ja estan obertes a escacsflix@gmail.com i es tancaran 30 minuts abans de l'inici de la primera El campionat té com a objectiu fomentar la pràctica dels escacs a la població i, a la vegada, atreure jugadors federats d'arreu de les Terres de l'Ebre. D'aquesta manera, es vol fomentar la pràctica dels escacs entre els aficionats –i especialment, entre el sector més jove de la població- i també organitzar un campionat amb esportistes de referència al territori.

El segon torneig d'escacs Vila de Flix forma part del tercer Circuit Terres de l'Ebre d'escacs ràpids a l'estiu, que enguany ha organitzat competicions arreu de les quatre comarques ebrenques. El torneig està organitzat pel Club d'Escacs Flix i compta amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Escacs i l'Ajuntament del municipi.