Cercar en aquest blog

7/18/2016

L'Artgrobotiga d'Arnes acull l'exposició de Jordi Ferrer Ber "Visita Arnes"



Aquest dimecres, 20 de juliol del 2016, a les 20:30 h, tindrà lloc l'acte inaugural de l'exposició "Visita Arnes", de Jordi Ferrer Ber, a la sala de l'Artgrobotiga (carrer Aragó, 8. Arnes). L'exposició romandrà oberta fins el 18 de setembre del 2016.

Jordi Ferrer Ber agrupa en aquesta mostra, al voltant d'una vintena d'il·lustracions treballades sota el marc digital. Crea un recorregut visual per la població d'Arnes i alguns dels seus més reconeguts racons naturals amb encant. L'exposició compta amb obra original i reproduccions de cadascuna d'elles en un format menor. La mostra coordinada pel projecte "Visita els Ports", dirigit pel mateix artista, pretén promoure la zona coneguda com els Ports de Tortosa-Beseit, les seves poblacions i zones adjacents a aquest espai natural, a través de l'art en general com un dels seus principals fils conductors.

L'espai L'Artgrobotiga, és una acollidora  caseta de fusta que es troba al carrer Aragó número 8 d'Arnes, a la comarca de la Terra Alta. L'artista Elena Solé ha creat aquest espai, on l'art i la cultura conviuen amb harmonia amb la botiga especialitzada en productes de la terra. L'espai aposta fort per dinamitzar la cultura en general, exposicions, tallers, cursos o presentacions, per nomenar alguns dels esdeveniments que es poden trobar a la seva variada programació, sempre oberta a noves idees i propostes.