5/12/2016

JOVES D’ESQUERRA VERDA (JEV) ES DECLAREN EN DEFENSA D’UN TRANSPORT SANITARI DIGNE A LES TERRES DE L’EBRE


El passat dissabte 7 de maig, Joves d'Esquerra Verda van aprovar a la XIII Assemblea Nacional la resolució presentada per JEV Terres de l'Ebre que posiciona a les joventuts, a nivell català, a favor d'un transport sanitari digne a les Terres de l'Ebre. "Rebutgem el model de transport sanitari instaurat al novembre del 2015 pel canvi de l'empresa adjudicatària del servei d'ambulàncies" emfatitzen, i segueixen "Exigim que es recuperi els serveis retallats que podrien suposar greus perills per a la vida dels qui requereixen aquests serveis".

En la mateixa resolució, les joventuts remarquen els principals serveis que s'han retallat i que demanen que es recuperin: L'ambulància de suport vital bàsic (SVB) d'Amposta i Sant Jaume d'Enveja; l'ambulància de suport vital avançat medicalitzada 24 hores de l'Ametlla de Mar; l'horari complet de les ambulàncies de Xerta i Batea i també el metge de l'ambulància medicalitzada amb base a Móra d'Ebre.

Seguidament, els joves ecosocialistes insten al Govern a estudiar la possibilitat que els centres d'atenció primària i els consultoris locals tornin a funcionar amb l'horari i els serveis adequats.

Finalment, els Joves d'Esquerra Verda reafirmen tot el seu suport a la Plataforma Salvem les ambulàncies de les Terres de l'Ebre sumant-se a les seues reivindicacions.