Cercar en aquest blog

5/09/2016

Enric Roig: els socialistes només volem un nou govern que faci funcionar Tortosa, lluny dels càrrecs i dedicacions exclusives que si té CiU


El portaveu socialista respon a les declaracions de Bel sobre una alternativa de govern, la posició d'ERC respecte a la consulta del monument i el pla de mobilitat de l'Hospital Verge de la CInta

La passada setmana Ferran Bel va aprofitar una roda de premsa, per acusar el Partit Socialista de Tortosa de voler cadires, càrrecs de confiança, dedicacions exclusives, després de l'últim anunci fet pel portaveu del grup municipal, Enric Roig, en que oferia a Esquerra un possible acord de govern amb les forces progressistes.

"Natros en cap moment hem demanat cap càrrec ni cap dedicació a ningú, ni ara ni el passat mes de maig, sempre hem parlat de propostes per a Tortosa només li hem ofert a Esquerra i al Sr. Monclús la possibilitat d'un govern de progrés ja que creiem que la ciutat està adormida i necessita empenta i il·lusió", ha dit Roig, "el senyor Bel no vol escoltar cap de les moltes propostes que presentem per fer de Tortosa una ciutat millor i per tant, ara que l'assemblea local d'Esquerra avaluarà la possible entrada al govern de Convergència, creiem que és un bon moment per plantejar un nou govern progressista i d'esquerres per treballar per Tortosa", ha reblat el portaveu socialista com es pot veure al vídeo de l'enllaç.

https://www.youtube.com/watch?v=IcQbSzskHK4

Monclús calla davant Bel

Roig també ha valorat el fet de que l'alcalde defensés Esquerra Republicana de Tortosa, després que l'executiva nacional d'aquest partit desautoritzés la consulta convocada per l'Ajuntament de Tortosa per la retirada del monument. "Tan fort és el pacte de governança entre el Sr. Monclús i el Sr. Bel que ha de sortir aquest a donar explicacions i a defensar un partit polític que no és el seu? És perquè el senyor Monclús és incapaç de defensar la postura que ha mantingut tot aquest temps de negociacions davant la opinió pública i el seu partit? No entenem esta actitud sobre protectora del senyor Bel amb el senyor Monclús, però pel que es veu a aquest últim li sembla d'allò més bé calladet i sotmès a Bel" ha manifestat Roig com es pot veure al vídeo de l'enllaç.

https://www.youtube.com/watch?v=mK-huc7m4Ec

La solució a l'aparcament de l'Hospital no pot esperar al curs vinent

Finalment, i pel que fa a les declaracions de Bel sobre el Pla de Mobilitat de l'Hospital Verge de la Cinta, Roig ha volgut dir-li a l'alcalde que "estem parlant de sanitat i no d'ensenyament, i a un hospital hi ha pacients tot l'any, mai fan vacances, per això  quan es fa referència a que fins el curs que ve no estaran implementades les accions a curt termini que es detallen en el pla de mobilitat no podem deixar de sorprendre'ns. El que s'ha de fer és posar una solució de manera immediata al problema de l'aparcament i l'accés a l'hospital i que afecta als usuaris tots els dies de l'any i no excusar-se i deixar només en mans de la Generalitat un problema que afecta principalment als tortosins i tortosines" ha dit Roig com es pot veure al vídeo de l'enllaç.

https://www.youtube.com/watch?v=Sz24IjVIVx4