ROL

5/24/2016

Daniela Culsam rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya


Daniela Culsam rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l'Ebre, Rosanna Fatsini, ha entregat aquest migdia la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Daniela Culsam. Al lliurament, que ha tingut lloc al domicili de l'homenatjada, també hi ha assistit amics, familiars i representants del l'Ajuntament d'Ulldecona.

 

Daniela Culsam Huerta va néixer en un poblet de Guadalajara. Explica que de jove va pertànyer a les dones antifeixistes. Es va casar durant la guerra i el seu home era funcionari d'aduanes. El van destinat a Tetuan i els seus 5 fills van néixer allí. Més endavant, es van traslladar a les Canàries, després a Barcelona i finalment la senyora Culsam va anar a viure amb la seva filla Pilar a Ulldecona. Actualment té 8 néts i 8 besnéts.

 

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.