Cercar en aquest blog

4/22/2016

Presenten un nou llibre de Manuel Pérez Bonfill amb motiu del seu 90è aniversari



En el marc dels actes de l'Any Manuel Pérez Bonfill, l'Institut Joaquín Bau de Tortosa i la seua associació de pares i mares d'alumnes han editat un nou llibre amb narracions de Manuel Pérez Bonfill per celebrar el norantè aniversari de l'autor tortosí, antic professor d'aquest centre educatiu. 

La fira de sempre i altres narracions, tal com s'anomena el volum, és un recull de cinc narracions de Pérez Bonfill, quatre en català i una castellà, seleccionades per Emigdi Subirats. L'acte de presentació del llibre va tindre lloc el 22 d'abril a l'institut tortosí, en el decurs de la tradicional recepció de Sant Jordi que el centre educatiu ofereix cada any als autors ebrenc. 

L'acte va ser presidit per Joan Serra, director de l'institut; Ricardo Gascón, president de l'AMPA, i Emigdi Subirats, professor. Manuel Pérez Bonfill va pronunciar unes breus paraules d'agraïment després de rebre l'homenatge afectuós que li va ren rebre l'institut on va ser catedràtic i els literats del territori i les entitats que es van unir a l'acte. 

La fira de sempre i altres narracions és el segon volum de Pérez Bonfill que impulsa l'institut tortosí, ja que amb motiu de la seua jubilació, els antics companys de feina de Pérez Bonfill van promoure la publicació del primer llibre de narracions de l'autor: Amb algunes branques d'olivera

L'acte va finalitzar amb un aperitiu ofert pels alumnes del mòdul de cuina de l'institut Joaquín Bau, amb el qual els escriptors ebrencs van celebrar un any més el Dia del Llibre a la capital de les Terres de l'Ebre.