Cercar en aquest blog

4/25/2016

El 27 d'abril se celebra a Gandesa la primera Jornada de la Comunitat de Regans de la Terra Alta "Reg, pagesia i territori"

El dia 27 d'abril, de 9.00 h a 14.00 h, tindrà lloc al Casal de Joventut de Gandesa la primera jornada "Reg, pagesia i territori", organitzada per la Comunitat de Regans de la Terra Alta.


El programa de la jornada és el següent:


09.00 h. Inauguració a càrrec de Joan Baptista Esteve Meix, president de la Comunitat de Regants de la Terra Alta; Carles Luz, alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, i Xavier Pallarés, delegat del Govern a les Terres de l'Ebre.


10.15 h. Presentació de la jornada, amb la moderació de Ramon Lluís Lletjós Castells, director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central.


10.30 h. "Reg i fertirrigació", a càrrec de Josep Rufat, especialista a l'IRTA.


11.00 h. "El necessari protagonisme de les comunitats de regants en la gestió de les infraestructures de regadiu", a càrrec de Javier Citoler i Néstor Moré, directors de Projectes i Obres a Cingral, SL.


11.30 h. Pausa i cafè.


12.00 h. "Les quotes dels regants. Procediment de cobrament de les comunitats de regants", a càrrec de Carles Gabernet Foix, cap de la Unitat Jurídica de Regadius.


12.30 h. "Sistemes de canonades de PRFV Flowtite. Conduccions eficients a pressió", a càrrec de Josep Aubeso, director tècnic d'Amiantit.


13.00 h. Torn obert de paraules.


13.30 h. Cloenda de la jornada a càrrec de Joan Baptista Esteve Meix, president de la Comunitat de Regants de la Terra Alta, i d'Oriol Anson Fradera, director general de Desenvolupament Rural.


14.00 h. Dinar.