3/06/2016

La Palma serveix més d’un miler de clotxes en la festa comarcal celebrada aquest diumenge 6 març 2016

La clotxa, el plat típic de la Ribera d'Ebre, és avui la protagonista de la festa comarcal que ha reunit més d'un miler de persones a la Palma d'Ebre, el poble més petit de la comarca. Les previsions d'afluència de visitants a aquesta 13a cita anual amb la clotxa han fet just, i a l'hora anunciada per a l'inici del repartiment de l'esmorzar els tiquets estaven ja exhaurits. En total s'han repartit més de mil clotxes.

Ja ho ha dit el pregoner de la festa d'aquest any, Jordi Jardí Serres, director de l'Institut Escola d'Hostaleria de Cambrils: la clotxa és una bona manera de promocionar la Ribera d'Ebre i més aprofitant que Catalunya és aquest any Regió Europea de la Gastronomia 2016, un projecte que Jardí Serres coneix molt bé. "És un bon moment per donar a conèixer la gastronomia de la Ribera i la clotxa arreu", ha afegit Jardí Serres, el dia que s'inicien també les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa als restaurants de la comarca, fins al pròxim 3 d'abril. clotxa Ribera d'Ebre.