3/22/2016

Activitats de Setmana Santa del Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre

Com ja sol ser habitual, el Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre ha preparat per aquesta Setmana Santa diverses activitats culturals per gaudir en família i amics del patrimoni de les Terres de l'Ebre.

Els ajuntaments d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita han organitzat, a través del Servei Educatiu i Turístic, diverses visites guiades per mostrar el patrimoni local. 

En el cas concret d'Alcanar,es farà una visita guiada gratuïta a la Casa O'Connor el divendres a les 17:30h i una visita al Poblat Iber de la Moleta del Remei el dissabte a les 11h.

A Sant Carles de la Ràpita, per segon any consecutiu, hi ha programades dues rutes teatralitzades de "Monges, pirates i colons. De quan Sant Carles només era la Ràpita": una a les 11h en català i una a les 17h en castellà. Aquestes visites, a diferència de les organitzades a Alcanar, no són gratuïtes i tenen un cost total de 5€.

A més de les visites guiades, diversos equipaments del Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre, han ampliat els seus horaris per tal de fomentar les visites tant de públic local com turista. És el cas per exemple del Centre d'Interpretació de la Serra de Godall, que obrirà també diumenge de 10 a 13h; o del Centre d'Interpretació Viure al Poble de Masdenverge, que obrirà també el dissabte de 11 a 13h, tot i que tancarà dijous, dia d'obertura habitual.

A més, en diferents equipaments de la Xarxa "Ebre, Natura i Cultura" és podran visitar, a més de les exposicions permanents, les exposicions temporals "100 anys del vapor Anita (1915-2015)" al Museu de les Terres de l'Ebre (Amposta), "El Montsià. Pobles i gent, paisatges i cultura" al CI Viure al Poble (Masdenverge), "Plomes i colors. Il·lustradors d'aus a les Terres de l'Ebre" al Museu de la Mar de l'Ebre (Sant Carles de la Ràpita), i "IV Mostra d'Arquitectura de les Terres de l'Ebre" al Ca Don Ventura (Flix), que tot i no formar part de la xarxa també ha
comptat amb el MTTE pel que fa a la producció i el muntatge de l'exposició.