12/29/2015

L'Ajuntament de Móra d'Ebre aprova per unanimitat tres mocions presentades per ERC

L'Ajuntament de Móra d'Ebre va aprovar ahir per unanimitat  tres mocions presentades per ERC. La primera era per a l'aplicació dels avantatges que preveu la legislació per a famílies monoparentals. La regidora Cinta Agné (ERC) va defensar la moció, que proposava equiparar els ajuts a les famílies monoparentals als de les famílies nombroses, i crear una partida pressupostària a tal finalitat. 

La segona moció era per al foment de la mobilitat sostenible i l'eficiència energètica a Móra d'Ebre. La regidora Mònica Amorós (ERC) va explicar que es tractava d'una moció per a promoure l'ús del vehicle elèctric i va demanar que s'habilitin al nucli urbà diversos punts de recàrrega per a aquesta mena de vehicles.

Finalment, ERC va presentar una tercera moció per a la millora de la transparència informativa de l'Ajuntament. El regidor Àlex de la Guia (ERC) va defensar la moció, que proposava publicar al web municipal una relació de les retribucions que reben els regidors de l'Ajuntament, publicar al mateix web els beneficiaris de subvencions i donar informació dels pressupostos municipals, amb gràfics de les partides, així com dels crèdits subscrits per l'Ajuntament i els períodes de venciments.