Cercar en aquest blog

11/27/2015

El veterà Àlvaro Curto, millor esportista de Móra d'Ebre 2015

El veterà esportista morenc Álvaro Curto Peral ha sigut distingit com a millor esportista de Móra d'Ebre 2015 en la II Festa de l'Esport Local celebrada aquesta nit a La Llanterna teatre municipal. Curto ha estat guardonat per una llarga trajectòria vinculada a l'esport, especialment a l'atletisme i al futbol. L'organització de la festa ha destacat que "sempre ha estat involucrat en la difusió de la pràctica esportiva en general i ha col·laborat, entre d'altres, amb el Club de Tir Olímpic de Móra d'Ebre, amb la Penya Ciclista Ribera d'Ebre, amb el Club Nàutic i amb el Club de Petanca".  La candidatura d'Álvaro Curto havia estat presentada per l'Agrupació de Veterans de Futbol Móra d'Ebre i competia amb altres set candidats Jordi Porta (ciclista), Arnau Bargalló (atleta), Joan Roca (petanca), Rafa Llanos (jiu-jitsu), Oxana i Aleix Bonjorn (atletes) i Ángel Sáez (pesca d'aigua dolça).

El premi al millor club esportiu se l'ha emportat el Club Handbol Ascó Escola Lluís Viñas, arran de la consecució del campionat de Catalunya de la categoria Aleví Femení "Expertes" Top 4 per primer cop a la història del municipi i de la província en la temporada 2014-2015. Segons el jurat, es tracta d'un equip "molt jove amb moltes experiències viscudes que està preparant-se per a nous reptes". La candidatura l'havia presentada per la secció esportiva de l'AMPA de l'Escola Lluís Viñas i competia amb el Club de Futbol Sala de Móra d'Ebre, el Club Esportiu Judo Móra (judo benjamí) i els equips de futbol sala de l'Escola Santa Teresa (prebenjamí) i Lluís Viñas (benjamí A i B), 

El tercer guardó de la vetllada, al millor tècnic o entitat esportiva, va correspondre a Joan Ramon Pedret, tècnic d'atletisme que ha destacat per "la seva capacitat de motivar i potenciar l'esport al Col·legi Santa Teresa". El curs passat va aconseguir que aquesta escola fos el centre amb més participació als Jocs Esportius Escolars de la Ribera d'Ebre. La candidatura de Pedret havia estat presentada per la secció esportiva de l'AMPA Col·legi Santa Teresa i competia amb Luís Sánchez (Club Esportiu Judo Móra), Miguel Sánchez (Club Bàsquet Móra d'Ebre), Josep Amorós (Club Nàutic de Móra d'Ebre), Paco Muñoz (Club Esportiu Olímpic de Móra d'Ebre) i la Penya Blaugrana de Móra d'Ebre.

L'organització de la festa va atorgar un premi especial, a títol pòstum, a la trajectòria esportiva de Josep Herrera, que va morir prematurament fa uns mesos arran d'un accident de trànsit. Herrera estava vinculat a l'esport del motor i va ser un promotor del motociclisme en les categories de promoció. Juntament amb la resta de companys del Motor Club Galatxo, va impulsar la construcció d'un circuit de velocitat a Móra d'Ebre, on se celebren actualment competicions de motocicletes i karts amb notable èxit. Ha recollit el guardó, entre aplaudiments, el seu fill.

L'acte l'han organitzat la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Móra d'Ebre i Societat Esportiva Móra d'Ebre, amb la col·laboració de les entitats esportives de la població.