Cercar en aquest blog

11/22/2015

Dècim aniversari de Nuriart, galeria d'art d'Alcanar

El dia 28 de novembre, a les 19.00 h, tindrà lloc l'acte de celebració del dècim aniversari de la galeria Nuriart d'Alcanar. Per celebrar-ho, els responsables de la galeria han fet una selecció de 7 pintors que exposaran per primer cop a Nuriart: José Luis Garcia Pascual, Luís Serrano, Mónica Ozámiz, Paco Puchalt, Suly Pereira, Vicente R. Fernandez i Yolanda Rincón. L'artista Sebastià Farré s'afegeix a aquest grup, juntament amb Narcís Galià i Josep Baqués, així com Teresa Gironés, amb escultures ceràmiques, i Victor M. Delgado, amb escultures de ferro i pedra.

L'exposició també comptarà amb obres dels artistes ja habituals a la galeria canareva com ara Txus Fibla, Mercè Barberà, Llagostera, Salvador Castellà, Paco Morales, Natàlia Sanahuges, Esael Araujo, Ferran Arasa i Àngel Martí. A banda també hi haurà dibuixos, aquarel·les, obra gràfica i obra seriada d'Antoni Miró, Eulàlia Borrut, Narcís Galià, Daniel Argimón, Lola Català, Carlos Seguí i d'altres.
 
L'acte de celebracxiò del dècim aniversari també comptarà amb l'arpista, Agnès Camatxo, artista jove que ja té una bona trajectòria i des de l'any passat forma part del Quintet d'Arpes i de l'Orquestra de Cambra de la Lira Ampostina.

D'altra banda, aquest any Nuriart col·labora amb 'La Marató', a la qual ha donat 2 obres gràfiques de la sèrie Alcanar i Les Cases, per a sortejar-les. També ha fet una sèrie de reproduccions d'una obra pròpia del rosetó de l'ermita del Remei, que per la mida i les característiques, és pot fer servir tant per felicitar les festes, com per emmarcar-les o regalar-les. El preu és de 5€, 2 dels quals seran per la Marató.

Nuriart (av. de la Constitució, 49) és una galeria amb entrada lliure. Estarà oberta els dimarts, els dijous i els divendres,de 4'30 a 7'30 de la tarda fins al 5 de gener de 2016.