Cercar en aquest blog

10/04/2015

Més de 500 participants consoliden la Marató del Priorat com una referència única a l'Estat que combina esport i vi


Els atletes Hugo Figueras i Maribel Martos han estat els guanyadors de la 2a edició de la Marató del Priorat amb un temps record de 3h i 13min i 4h 29min respectivament. La cursa, amb més de mig miler de participants, ha comptat en aquesta edició amb corredors atrets per la cultura del vi i la pràctica del running d'arreu de l'Estat però també de França, Holanda, Alemanya i Polònia.

L'increment en el nombre de participants respecte de 2014 confirma la cita esportiva com un referent a tot l'Estat que reuneix esport, paisatge i vi.

La col·laboració de gairebé 15 cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat - Casa Gran del Siurana, Gran Clos, Buil&Giné, Capafons-Ossó, Rotllan Torra, Sangenís i Vaqué, Prior Pons, Acústic, Bodegas Mas Alta, Cartoixa de Montsalvat, Mas Martinet, Cooperativa Falset Marçà, Aixalà Alcait, Vinícola del Priorat-  ha estat determinant perquè un any més la cursa guanyi atractiu i desperti l'interès entre professionals i aficionats. Com a novetat, en aquesta edició la cursa ha comptat amb la participació de sommeliers i amb un major nombre de corredors disfressats. El premi a la millor proposta ha estat enguany per a tres runners de la comarca que han participat a la marató disfressats de monjos cartoixans.

L'organització valora molt positivament el desenvolupament de la segona edició que ha aconseguit novament fusionar l'esport amb l'enoturisme i omplir d'activitats esportives i lúdiques el Priorat.

L'any vinent la cita tindrà lloc el dissabte 1 d'octubre, coincidint novament amb la campanya de la verema. Tota l'actualitat es pot seguir a les xarxes socials de la cursa i amb l'etiqueta #PrioratWineRun.

*** S'adjunten quatre fotografies però se n'aniran penjant més a les xarxes socials ***




Rànquing 2015

Classificació masculina de la Marató

1- Hugo Figueras 3h 13min
2- Javier Heras 3h 22min
3- Gerard Jové 3h 25min

Classificació femenina de la Marató

1- Maribel Martos 4h 29min
2- Judit Juncosa 4h 37min
3- Francesca Sala 5h 5min

Classificació masculina de la Mitja

1- Jorge Garcia 1h 36min 32 seg
2- Abel Carretero 1h 36 min 42 seg
3- Roger Valls 1h 38min


Classificació femenina de la Mitja

1- Núria Gil 1h 50min
2- Míriam Carbonell 1h 56min
3- Giulia Portaluri 1h 57min