Cercar en aquest blog

9/16/2015

Corbera d'Ebre acull demà l'acte de presentació de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta


L'església de Sant Pere del poble Vell de Corbera d'Ebre serà l'escenari el dijous 17 de setembre, a les 19.00 h, de l'acte de presentació de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder, que tindran lloc des del 18 de setembre fins el  25 d'octubre de 2015. L'acte comptarà amb el parlament del restaurador Salvador Miralles, de l'Hotel Miralles d'Horta de Sant Joan. En acabar, s'oferirà una degustació de punxades elaborades pels restaurants participants a les Jornades, acompanyades de vi de la denominació d'origen (DO) Terra Alta i d'un tast doli de la denominació d'origen protegida (DOP) Terra Alta.

En aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder s'hi han sumat un total de 16 restaurants de la Terra Alta, els quals oferiran als seus clients uns menús especials on la base del plat principal serà la carn de corder i d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen. També es comptarà amb la participació de 7 carnisseries de la comarca promocionant la carn del corder.

Per promocionar les Jornades i per informar els clients, s'ha editat una guia de 28 pàgines on es farà l'explicació de cadascun dels menús, dels restaurants i dels establiments d'allotjament i carnisseries participants, del preu dels àpats, etc. La publicació es complementa amb informació de la DOP de l'Oli de la Terra Alta i una guia de tots els cellers de la DO de la Terra Alta. A més, també hi incorpora informació turística de la comarca.

L'organitzador del certamen és el Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Rural de la comarca, els consell reguladors de la DO Terra Alta i la DOP Oli de la Terra Alta, i el suport del Grup de Sanejament Ramader d'Oví i Cabrum de la Terra Alta.