Cercar en aquest blog

8/13/2015

Riba-roja acull un cicle de formació per a emprenedors per reactivar zones rurals


Riba-roja d'Ebre acollirà a partir de dilluns, i durant deu dies, el projecte PANDORAHUB, una iniciativa pilot pensada per impulsar l'emprenedoria i la formació lligada a la voluntat de reactivar zones rurals, com Riba-roja, pionera en coworking rural gràcies el seu espai Zona Líquida.

El programa pilot que vol portar a terme el moviment PANDORAHUB preveu diversos cursos sobre emprenedoria i millora de les capacitats laborals: lideratge, gestió i organització d'equips, autoconstrucció i adaptació d'espais a la vida de les persones, coaching, lluita contra l'estrès i altres continguts relacionats amb el món de l'empresa i la vida sostenible i plena. També s'ha programat un taller de tres dies de psicoteatre perquè nens i nenes, i també els seus pares, coneguin les seves limitacions i el seu potencial. 

Tot plegat 11 propostes formatives per a deu dies d'aprenentatge en un entorn rural, de la mà d'experts com Núria López de la Unitat de Psiquiatria i Salut mental de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, David Cortés de Coperfield for Social Good i IMpact Hub Barcelona, Cristina Rinaldi d'Efecto Yoga Málaga, Eugeni Castejón d'Ecoemprenedors.cat i Atípics.cat, Diana Moret, impulsora de Pandorahub, i l'arquitecta riba-rojana Carme Espinosa, entre altres. També es projectarà el documental Through Me sobre la síndrome d'Asperger, d'Andrea Lamount. Les activitats es faran a la Zona Líquida i a altres espais adaptats a les necessitats pràctiques dels continguts.