Cercar en aquest blog

8/01/2015

Ocupació turística a la Terra Alta durant l'estiu 2015

La comarca de la Terra Alta tanca el mes de juliol amb una ocupació turística del 45%. Les altes temperatures enregistrades durant aquest mes a la comarca han fet que els visitants triessin majoritàriament els destins de costa i la Terra Alta hagi registrat índex d'ocupació per sota de la meitat de les places que s'ofereixen.

Amb tot, les previsions per al mes d'agost són força optimistes. A hores d'ara les reserves efectuades superen ja el 65% de l'oferta d'allotjament a la Terra Alta i les previsions que fan els empresaris del sector els porten a pensar que es pot arribar a assolir xifres del voltant del 85% d'ocupació per aquest mes, donat que per aquest període es reben moltes reserves d'última hora. 

El setembre, mes que tancarà el període estival, compta a hores d'ara amb nivells d'ocupació del 25%,  tot i que es preveu que també s'incrementin força les reserves amb el pas dels dies. 

Cal destacar un any més el forts nivells d'ocupació, al voltant del 100%, que registren ja a hores d'ara els establiments terraltins coincidint amb les dates del gran premi de MotoGP a Motorland, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de setembre a la localitat d'Alcanyís.