Cercar en aquest blog

8/24/2015

La Mostra de Cuina Popular de Móra d'Ebre aplega setanta cuiners i reparteix 3.000 tastets

L'edició d'enguany de la Mostra de Cuina Popular de Móra d'Ebre, acte inclòs en el programa de la Festa Major 2015 de la població, va aplegar ahir a la tarda a la plaça de Baix una setantena cuiners amateurs i professionals. Enguany se celebrava l'octava edició d'aquest certamen, que reuneix anualment els aficionats a la cuina de la població i una colla de cuiners i pastissers professionals amb establiment obert a Móra d'Ebre.

Cada participant va presentar un mínim de 40 degustacions del seu plat, que van ser distribuïdes entre els centenars d'assistents i que van ser degustades en un espai annex, a la vora del riu. L'organització va xifrar en 3.000 els tastets que es van posar a la venda al preu simbòlic de 2 euros (3 degustacions i una beguda). Els cuiners van rebre, en contrapartida, un davantal commemoratiu de la mostra i dos entrades gratuïtes per assistir al ball de la Nit de les Pubilles que tindrà lloc el diumenge vinent.

El discurs inaugural de la mostra de cuina el va pronunciar en aquesta ocasió la veïna Noèlia Guirao, hostalera i propietària de l'Hostal La Creu de Móra d'Ebre.