Cercar en aquest blog

5/20/2015

ERC denuncia que l’alcaldessa convergent de la Morera de Montsant demana al Ple que aprovi que ella pugui cobrar a partir de juliol “com alcaldessa”

La candidatura ERC-AM a la Morera de Montsant, formada per Ramon Antich,  Susanne Schmelzer, Fina Palomar i Meritxell Martorell, vol denunciar una iniciativa "insòlita, vergonyant i esperpèntica" de l'alcaldessa i candidata de CiU, Núria Crivillé. I és que Crivillé ha convocat un ple extraordinari "a pocs dies de les eleccions -i aquesta ja és una acció sospitosa-", en el que entre d'altres punts en l'ordre del dia, "textualment, l'alcaldessa vol que el Ple aprovi que ella pugui cobrar a partir de juliol com alcaldessa, i això que no se sap quin resultat hi haurà el 24 de maig". 

"Per respecte a la configuració del nou govern que surti del 24-M, Núria Crivillé hauria de retirar aquest punt de l'ordre del dia; ella pot retirar-lo en tant que ha estat ella com alcaldessa la qui l'ha inclòs al Ple", ha afirmat Ramon Antich, actual regidor d'ERC i alcaldable.

El ple extraordinari de la Morera de Montsant de demà, dijous 21 de maig a les 10.00 hores, té un punt en l'ordre del dia que es diu "Proposta d'acord per la sol·licitud subvenció a la Generalitat per càrrecs electes". I té els acords (textuals): 

- Establir que, amb efectes 1 de juliol de 2015, Núria Crivillé i Miró, alcaldessa de l'Ajuntament, exerceixi el seu càrrec en règim de dedicació exclusiva, amb unes retribucions brutes de 1.033,23 € per sis nòmines, des de juliol fins desembre. 

- Sol·licitar al Departament de Governació l'atorgament de compensació econòmica de 1.033,23 € mensuals, des de juliol de 2015 a desembre de 2015, a favor de l'Ajuntament de La Morera de Montsant perquè aboni la retribució corresponent de l'alcaldessa.