Cercar en aquest blog

5/09/2015

CiU presenta la candidatura que encapçala Joan Piñol a Móra d'Ebre

Convergència i Unió ha presentat avui a La Llanterna de Móra d'Ebre la candidatura a les eleccions municipals del 24 de maig. L'acte ha comptat amb la presència de Josep Poblet, president de la Diputació i alcaldable de Vila-seca, que ha actuat de "padrí" de la llista que encapçala el candidat a la reelecció de l'alcaldia de Móra d'Ebre, Joan Piñol.

Piñol ha explicat que es tracta d'una candidatura transversal, que combina l'experiència amb un conjunt de gent nova i "dinàmica" per "poder dur a Móra d'bre allí on volem". L'alcaldable ha explicat l'eslògan de campanya "Per Móra" i s'ha referit "al canvi que vam encetar ara fa quatre anys, un canvi que és palpable, que ha aconseguit que la fesomia de Móra d'Ebre no sigui la que tenia cada any. Però això no està acabat, per això la segona part del nostre eslògan és "El canvi continua"".

En opinió de Piñol, la seua candidatura està avalada per l'obra feta i ha assegurat que "hem estat absolutament fidels al nostre programa electoral de 2011, ja que hem complert amb un 83% de tot allò que vam dir que faríem". Dit això, Piñol ha presentat d'un en un els integrants de la llista i ha assegurat que "analitzant les diferents opcions que es presenten en aquestes eleccions, crec que la llista de CiU és la que convé a Móra d'Ebre".

Per la seua banda, el president de la Diputació i alcaldable convergent de Vila-seca, Josep Poblet, ha assegurat que ha intervingut en coses importants per Móra d'Ebre de la mà de Joan Piñol durant aquest mandat, tant en matèria cultural com el de les infraestructures. Poblet ha explicat que actualment estem en un moment de "gran responsabilitat perquè hem de triar persones, futur, projecte i model de ciutat, i això és una tria decisiva perquè les coses avancin a un ritme que s'ho val". Ha assegurat que, al seu criteri, triar per la candidatura de CiU és l'opció encertada perquè "hi ha projectes que se sap on van i altres que no se sap ben bé cap a on van".

Josep Poblet ha qualificat la candidatura de Joan Piñol de "23 persones valentes, que es presenten en temps complexos, perquè no hem sortit de la crisi i serà necessari un exercici d'autoexigència important, i això implica una gran responsabilitats. Hem de sortir de la crisi més forts que mai". Ha reptat els presents a "emplenar les urnes de confiança i si aquesta confiança la fem a trossets no anirem enlloc, entrarà a l'Ajuntament l'afany d'a veure qui la diu més grossa". Per tot plegat, ha fet una crida a "explicar a la gent que té tebiesa la importància de la decisió del dia 24. Ens hi juguem el futur, un bon futur, ja qualsevol futur no és bo per a Móra d'Ebre".

Per acabar, Poblet va exhortar Joan Piñol i la resta de candidats de CiU de Móra d'Ebre a "no demanar el vot, perquè el vot és una cosa puntual, sinó a demanar la confiança, perquè la confiança és per sempre".