4/16/2015

La II Marató del Priorat amplia recorregut i aspira a reunir més participants

El recorregut inclou el municipi de la Vilella Alta i les inscripcions s'obre coincidint amb la Fira del Vi de les DO's de la comarca, el 2 i 3 de maig La II Marató del Priorat obrirà inscripcions el proper dissabte 2 de maig coincidint amb la Fira del Vi de les DO's de la comarca del Priorat. Els interessats podran realitzar la inscripció a la carpa que l'Associació acsrunners disposarà en el certamen, com ja va fer en l'edició de 2014.

La Marató del Priorat amplia en aquesta segona edició recorregut, incloent el pas pel municipi prioratí de la Vilella Alta. Cal recordar que la iniciativa va néixer amb la intenció de promoure turísticament el Priorat d'una manera lúdica i amb la pràctica de l'esport.

El Priorat és una comarca per viure sense presses. El seu paisatge opta a ser reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat i és un territori ple de valors des del patrimoni natural al gastronòmic i cultural, que convida a gaudir dels productes de la terra, com el vi i l'oli d'oliva verge extra.