Cercar en aquest blog

3/28/2015

La consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat visita Móra d'Ebre

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat avui Móra d'Ebre. La consellera ha estat rebuda a l'Ajuntament per l'alcalde, Joan Piñol. A continuació ha visitat la Llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Associació Jeroni de Moragas – Fundació Privada AJEM. Actualment acull més de 20 usuaris, la majoria de la Ribera d'Ebre, en qualitat de places col·laboradores finançades en part pel Departament.
 
Tot seguit, Munté s'ha traslladat fins a la Residència per a Gent Gran Natzaret, que compta amb 78 places, i és un centre propi de la Secretaria d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal del Departament de Benestar Social i Família. L'equipament també inclou 10 places de centre de dia. Els usuaris provenen majoritàriament de Móra d'Ebre i la resta de la comarca.
 
Munté ha estat acompanyada durant tota la jornada per la secretària d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal, Carmela Fortuny, i la directora territorial de Benestar Social i Família a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid.