1/23/2015

L'Agència Catalana de l'Aigua adequa la llera de dos barrancs dins el terme municipal del Perelló per garantir la seva capacitat de desguàs


Barranc del Boc

L'Agència Catalana de l'Aigua ha finalitzat recentment els treballs per adequar dos trams de la llera dels barrancs del Boc (foto de dalt) i de Clotets-Salt (pàgina següent), dins el terme municipal del Perelló, a la comarca del Baix Ebre. Concretament, s'ha treballat en un tram de 500 metres del barranc del Boc i en un sector de 170 metres del barranc de Clotets-Salt.
 
Les actuacions les ha dut a terme Forestal Catalana SA, en virtut del conveni de col·laboració signat amb l'Agència Catalana de l'Aigua. Les tasques desenvolupades han consistit en la neteja de canyes, l'eliminació de matolls i la retirada d'arbres morts.
 
Les mesures dutes a terme, que s'han dut a terme fora de zona urbana, donaran una major capacitat de desguàs a la llera i es reduirà així el risc de desbordament de l'aigua en cas de crescudes sobtades de cabal provocades per avingudes.