1/06/2015

Els Reis d'Orient 'encenen' la il·luminació ornamental del pont d'Arcades de Móra d'Ebre


Centenars de veïns de Móra d'Ebre han rebut avui, dia 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Els Reis han arribat puntualment a les 18.30 h i han entrat a la població pel pont d'Arcades, que ha estrenat il·luminació ornamental en el mateix moment en què Ses Majestats han fet aparició.

L'enllumenat del pont és una de les actuacions previstes en el projecte de renovació global i de millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat del nucli urbà de Móra d'Ebre. Des d'avui, l'emblemàtic pont de les Arcades disposa d'il·luminació ornamental a les nits, amb la qual cosa l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha volgut realçar un dels principals símbols arquitectònics de la població.

Quant a la cavalcada, cal dir que els Reis Mags han estrenat carrosses noves, realitzades expressament per un grup de veïns voluntaris de la població i per membres de la Brigada Municipal. Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar estaven decorades amb motius que representaves castells i fortaleses, i anaven acompanyades d'un seguit de vehicles auxiliars per transportar el seguici i els regals.

La cavalcada també ha comptat amb la participació de patges i de tres bandes de música que han acompanyat Ses Majestats durant tot el recorregut pels carrers d'Antoni Asens, del Doctor Peris, de Bonaire, de les Comarques Catalanes, d'Antoni Asens, de la Barca i la plaça de Baix. Un cop arribat el seguici a l'Ajuntament, s'ha fet l'acte de benvinguda, l'adoració al pessebre vivent i els parlaments.

Finalment, els infants que ho han desitjat han pogut saludar els Reis a les escales de l'església, fer-se una foto i rebre un petit obsequi. Durant tota la nit, Melcior, Gaspar i Baltasar portaran els regals i els obsequis a domicili.