Cercar en aquest blog

1/21/2015

El Consell Comarcal de la Terra Alta i la Denominació d'Origen dels vins de la Terra Alta participen a les XII Jornades de la Tòfona de Morella

El Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen dels vins de la Terra Alta participen a les XII Jornades de la Tòfona de Morella, que tindran lloc a la capital de la comarca dels Ports (Castelló) del 23 de gener al 15 de març de 2015.

Aquest divendres, dia 23, tindrà lloc la presentació pública d'aquesta cita gastronòmica, que vol posar en valor un dels ingredients més preuats de la gastronomia valenciana. Durant la presentació es podran degustar alguns plats d'aquestes jornades i els vins de la Terra Alta. 

En aquesta edició, es tornarà a apostar per les demostracions de cuina en viu (showcookings) i per degustacions de productes del territori, els divendres i dissabtes, a la llotja de l'Ajuntament de Morella. En aquestes demostracions els vins de la DO Terra Alta també seran protagonistes, juntament amb l'oli del Territori del Sénia i amb la marca Productes de Morella. 

Durant gairebé dos mesos, onze restaurants de Morella oferiran menús gastronòmics amb la tòfona com a principal protagonista, a uns preus que oscil·len entre els 26 i els 40 euros el cobert.

El Consell Comarcal de la Terra Alta forma part, juntament amb el Consell Comarcal del Matarranya i l'Ajuntament de Morella, de la iniciativa "Tres territoris, una mateixa terra", de promoció turística i econòmica, la qual cosa ha facilitat la participació dels productes de la Terra Alta al principal certamen gastronòmic que Morella celebra durant l'any.