12/19/2014

22è. PESSEBRE VIVENT A TIVISSA

La Fundació Esforç organitza els dies 25, i 28 de desembre de 2014 i 1 i 4 de gener de 2015 el XXII Pessebre Vivent a Tivissa.Una de les tradicions més entranyables a les nostres terres, el Pessebre Vivent a Tivissa arriba amb la mateixa força i il·lusió de sempre. I és que el Pessebre Vivent de Tivissa no és un pessebre vivent "convencional". Els amics que ja l'heu visitat, ja ho heu comprovat directament. Els que encara no ho heu fet hi trobareu un espectacle, que combina quadres estàtics amb coreografies musicals, quadres escenificats amb muntatges audiovisuals i fragments de 'Els Pastorets' de Folch i Torres, de "L'Estel d'Orient" de Camil Geis i "Les figures del Pessebre" de Joan Llongueres. I tot això dins d'una casa! Aquests dies la seu de la Fundació Esforç (c/Abadia, 6) està transformant totes les seves estances per aconseguir que el visitant pugui gaudir d'un gran espectacle i, el que és més important, recordar i reviure el veritable esperit del Nadal cristià!

El seu emplaçament confereix al Pessebre Vivent una altra de les seves peculiaritats. En estar muntat dins d'una casa no s'aprofiten espais naturals ni arquitectònics, sinó que s'han de construir tots els quadres i s'han d'ambientar els diferents racons per transportar al visitant.

Els visitants del Pessebre són els qui acaben cada quadre que s'ha construït. Aquests vint-i-dos anys no tindrien raó de ser i no haurien existit si no fos per totes aquelles persones de tantes comarques diferents (Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre...) que han vingut a visitar-lo, a fer-lo créixer i a aplaudir-lo. També volem agrair de tot cor als voluntaris la seva disponibilitat, ells que tant 'han esforçat per fer-lo possible, i també a l'organització, que és el motor i l'animador de tot aquest enrenou.

INFORMACIÓ:

Dies: 25, i 28 de desembre de 2014 i 1 i 4 de gener de 2015.

Hora: a partir de les 18.30h, s'entrarà en grups cada quart d'hora

Lloc: seu de la Fundació Esforç (c/ Abadia, 6), Tivissa (Tarragona)