Cercar en aquest blog

11/19/2014

UNA TRENTENA D’EMPRESES PARTICIPEN EN LES 3es JORNADES EMPRESARIALS DE JURISA


Una trentena d'empreses van participar ahir dimarts 18 de novembre per la tarda en les 3es Jornades Empresarials organitzades per l'assessoria Jurisa. Durant la jornada, celebrada a la Sala de Reunions del Centre Cívic de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, els més de 40 empresaris i emprenedors assistents van poder escoltar i participar activament en la ponència "Lideratge-s sòlid-s en temps líquids: de la comunicació a l'acció comú", a càrrec de Xavier Plana, consultor i coach a l'Escola de Lideratge Social de Catalunya.

 

A banda, els participants van comptar amb un espai per donar a conèixer les seves empreses, productes i activitats, intercanviar experiències i establir nous contactes. La trentena d'empreses participants han tingut una procedència molt variada, ja que tot i ser majoritàriament de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, també han participat emprenedors de ciutats com Reus, Vilafranca del Penedès o Barcelona. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol.

 

L'organització de les 3es Jornades Empresarials va anar a càrrec de Jurisa, amb la col·laboració de Sirga Comunicació, Lexviti i La Caixa, i el suport de l'Ajuntament de Móra d'Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.