Cercar en aquest blog

10/12/2014

Maria José Llop Pedraza, millor esportista de Móra d'Ebre 2014

L'atleta Maria José Llop Pedraza, va ser proclamada millor esportista de Móra d'Ebre 2014 en el marc de la Festa de l'Esport 2014, organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament i la Societat Esportiva Móra d'Ebre, SLU (SEME).

El jurat del certamen, celebrat l'11 d'octubre al teatre municipal de La Llanterna, va valorar especialment els èxits esportius aconseguits en les últimes temporades per aquesta esportista veterana en els campionats de Catalunya i d'Espanya d'atletisme en la modalitat de 800 metres en pista.

D'altra banda, la Menció Popular del certamen es va atorgar al Club Nàutic de Móra d'Ebre, que ha assolit enguany diversos triomfs esportius, com ara el Campionat de Catalunya infantil de llagut català, entre d'altres d'aquesta especialitat.

La Menció Especial de l'Ajuntament de Móra d'Ebre va recaure en l'Agrupació Excursionista La Picossa, per la seua trajectòria en l'organització d'activitats excursionistes i per la tasca de recuperació de senders i de realització de mapes i cartografia del terme municipal de Móra d'Ebre.

El reconeixement a títol pòstum va estar lliurat als fills del desaparegut Carlos Sanz Bonet, persona vinculada al llarg de tota la seua carrera esportiva al Club Esportiu Olímpic de Móra d'Ebre, on va desenvolupar diferents tasques en l'àmbit esportiu, tècnic i directiu.

A banda d'aquests guardons principals, es van lliurar reconeixements als representants d'una vintena entitats esportives locals que van participar en la Festa.

La Festa de l'Esport de Móra d'Ebre va ser presidida per l'alcalde, Joan Piñol, i per la representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny. L'objectiu de l'acte era fer un reconeixement social i premiar l'esforç de les persones implicades en l'esport al municipi: esportistes, entitats, tècnics, o altres persones relacionades amb el món de l'esport local.

L'acte es va iniciar amb la projecció de l'audiovisual De Móra d'Ebre a Brigton: Bruno Saltor, dedicat al futbolista morenc Bruno Saltor, que va jugar en diferents equips de la Primera Divisió espanyola i que actualment milita en un equip de la Segona Divisió anglesa.

La festa es va tancar amb l'actuació del monologuista Albert Boira i un refrigeri a la terrassa del teatre de La Llanterna.