Cercar en aquest blog

10/15/2014

ÈXIT ROTUND D’ A TORTOSA D TAPES



La ruta de tapes Tortosina tanca la primera edició amb 51.205 tapes servidesi força satisfacció per part de restauradors, organitzadors i públic en general.

Els establiments participants A TORTOSA D TAPES tanquen aquesta primera edició amb bones sensacions i una altíssima activitat, que ha permès arribar a les 51.205 tapes despatxades. Des de l'organització és valora molt positivament aquestes xifres.

El president de la Cambra, José Luis Mora, ha volgut destacar el valor afegit de la ruta com element de promoció de la ciutat i el seu comerç. "S'ha pogut observar que durant els dies de la ruta de tapes, s'ha registrat una major activitat comercial a la ciutat que s'explica, precisament, a partir de la dinàmica que ha generat A TORTOSA D TAPES entre la ciutadania." Mora, també s'ha referit a l'interès de l'organització de consolidar aquesta activitat com un acte de ciutat amb tot el que això implica i genera.

"És aquesta línia la que volem continuar impulsant durant les properes edicions del A TORTOSA D TAPES, generant sinergies positives que reverteixin en totes les realitats ciutadanes."

Per la seva banda l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet incidència de la ruta de tapes: "En aquesta campanya cal valorar molt positivament, en primer lloc, la implicació de tots els establiments participants, la dels patrocinadors i la de la Cambra de Comerç, en tant que impulsora. I destacar l'efecte multiplicador que s'ha aconseguit amb aquesta àmplia col·laboració, esdevenint una interessant
eina de dinamització comercial i de promoció de la ciutat."

L'organització ja treballa amb la vista posada en la propera edició. Valorant molt positivament les xifres de tapes servides i l'alta participació de públic vingut d'arreu del territori.