Cercar en aquest blog

10/29/2014

ENDESA REFORÇA LA SEGURETAT A LA SUBESTACIÓ AMPOSTA I MILLORA EL SERVEI A 13 MUNICIPIS DEL BAIX EBRE I EL MONTSIÀ

Endesa ha finalitzat recentment una reforma tecnològica a la subestació Amposta amb l'objectiu de millorar la seguretat de la pròpia instal·lació i garantir la qualitat del subministrament elèctric als gairebé 23.000 clients que en depenen, els quals es troben repartits entre tretze municipis del Baix Ebre i el Montsià.

L'actuació, que ha suposat una inversió de 20.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit en renovar els equips de regulació de tensió de les barres de mitja tensió que es troben a la instal·lació, concretament a cada un dels dos transformadors de 110/25 kV. Aquests equips tenen la funció de mantenir la tensió de les barres de forma constant segons uns nivells
predeterminats pel Centre de Control de la Companyia, de manera que encara que hi hagi variacions en la càrrega s'assegura la continuïtat del servei, ja que les barres estan connectades a diferents línies de distribució que són les que proporcionen subministrament elèctric als clients.

Aquests treballs beneficien a veïns dels municipis de l'Aldea, Camarles, Deltebre, Roquetes, Tortosa, al Baix Ebre i Amposta, Freginals, la Galera, Godall, Masdenverge, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d'Enveja i Santa Bàrbara, al Montsià.

El canvi d'aparells forma part del pla de manteniment d'Endesa a les subestacions de la demarcació de Tarragona per millorar la fiabilitat i el rendiment de les seves inst