Cercar en aquest blog

10/20/2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa un nou grup de l’Aula Activa



L'ens comarcal del Baix Ebre ha iniciat aquesta setmana el setè grup de formació del programa d'inserció laboral de l'Aula Activa a les instal·lacions del Viver d'Empreses BaixEbre Innova. Un grup que aquesta vegada està format per 17 alumnes que, en el transcurs de 50 hores, ampliaran les seves oportunitats d'accés al mercat de treball mitjançant estratègies de busca intensiva a través de recursos TIC.

La presentació del curs ha estat a c{rrec del president de l'ens comarcal, Lluís Soler, el gerent, Kilian Franch, i el coordinador de l'Àrea de Dinamització Econòmica, Josep Luque. El president ha destacat que "des de l'ens comarcal del Baix Ebre donem molta importància a aquest curs ja que és una eina eficient per a i augmentar les possibilitats de trobar feina".

Alhora, Soler ha afegit que "en els darrers cursos hi ha hagut alumnes que han sortit de l'Aula Activa amb feina, i això, en un moment com l'actual, és el que més ens satisfà".

L'Aula Activa compta amb dos professionals que, al llarg de les classes, aporten una atenció personalitzada als assistents i promouen la col·laboració i la generació d'idees i iniciatives entre els propis participants.

L'Aula Activa s'adreça a demandants d'ocupació aturats o treballadors que volen millorar la situació laboral i que estan inscrits a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta posada en funcionament d'una aula intensiva de recerca de feina est{ finançada ambfons propis del Consell Comarcal del Baix Ebre, gr{cies a una gestió acurada durant tot l'any 2013, i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.