Cercar en aquest blog

9/24/2014

Fwd: Comunicat davant l'anunci d'impagament parcial per part de Benestar i Família






Davant l'anunci de la Generalitat de Catalunya que el Departament de Benestar Social i Família suspendrà, aquest mes de setembre, pagaments a un terç de les entitats socials catalanes, des de la Fundació Mercè Pla no podem més que lamentar una situació que no és la primera vegada que es produeix en els últims anys.
 
Segons la Conselleria, el que es deixarà de pagar és un 25% de la nòmina mensual -corresponent al concert social- i afectarà un 30% de les entitats.
 
Tot i que encara no tenim confirmada l'afectació sobre la nostra Fundació, volem fer constar la nostra indignació per una situació que es repeteix massa sovint i que pot provocar greus problemes de tresoreria en una entitat com la nostra, que –recordem-ho- vetlla per l'atenció social de persones amb discapacitat i persones amb situació de dependència a les Terres de l'Ebre.
 
En qualsevol cas, també volem donar un missatge de tranquil·litat, en el sentit que la Fundació Mercè Pla garanteix continuar prestant els serveis en tots els seus centres, sense cap tipus d'afectació sobre les nostres persones ateses ni tampoc els nostres professionals.

Per tot plegat, fem nostres les paraules de la Federació de Discapacitat Intel·lectual de Catalunya (Dincat) en aquesta nota de premsa.


Fundació Mercè Pla
24 de setembre de 2014