Cercar en aquest blog

8/23/2014

Programació de les festa de la Cinta de Tortosa 2014


El regidor de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha presentat la programació de les Festes Majors de Tortosa, amb un contingut de propostes de tota mena per a totes les franges d'edat, i amb més de 130 activitats al seu programa. La Cinta 2014 es desenvoluparà del 4 al 8 de setembre, tot obrint boca amb el tradicional acte de lectura del pregó i proclamació de pubilles que tindrà lloc el dissabte 30 d'agost al seu escenari habitual del Parc Municipal Teodor González.
 
El regidor de Festes ha explicat els principals trets de la programació, destacant-ne els concerts que es faran també al parc, amb Manel, Krator, la Reina del Blackjack, El Son de la Chama i els Gipsy Latin, i les nits de ball a la terrassa del Teatre Auditori, amb les orquestes Meravella, Pennsylvania i Nueva Alaska. Així mateix, ha destacat la Nit Revival amb la Festa Imagina "Ballem els 80", amb "Los 80 Principales" i els èxits de la dècada, i també les novetats que incorpora la darrera nit, amb un final de festa que inclou una espectacular "tronada" pirotècnica (a banda dels tradicionals focs d'artifici de festes majors), i el concert-ball-folk amb música d'arrel amb els Germà Negre, una formació que presenta una proposta musical alegre, desenfadada i fresca.
 
Tomàs ha volgut afegir que "seguint la línia encetada el 2011, aquestes festes de la Cinta incorporen tots els retocs i matissos que des de la ciutadania i les entitats se'ns han anat fent", dient també que "malgrat això, hi ha tantíssimes activitats que és impossible poder veure-ho tot".