Cercar en aquest blog

8/25/2014

Fwd: NP 3A TARDA DE CINEMA I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA DE TORTOSA



El proper dissabte 20 de setembre, a les 18.00 hores, el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà la celebració de la 3a tarda de Cinema i Fotografia de Muntanya/Memorial Joan Sabaté Geladó, que per tercer any vol retre homenatge i mantenir viu el record del tràgicament desaparegut esportista tortosí. El certamen, estructurat en dos vessants, la producció audiovisual i la fotografia, premiarà les millors propostes presentades a concurs, que mantindrà obert el seu plaç d'admissió de materials fins a l'11 de setembre. Aquestes propostes hauran de ser trameses a la UEC-Tortosa (carrer argentina, 8, 2on, 43500 Tortosa). La temàtica dels films i de les fotografies haurà de ser preceptivament relacionada amb els esports de muntanya (espeleologia, esquí, escalada esportiva, parapent, descens de barrancs, caiac, ràfting, alpinisme, expedicions, escalada, excursionisme, etcètera).
 
El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa, Alfredo Ferré, ha presentat el certamen d'enguany acompanyat per membres de la UEC-Tortosa, entitat organitzadora, als quals encapçalava el seu president, Jordi Ortiz, i de Lluís Simó, per part d'Esportour-Turisme Esportiu Rural de Catalunya, donat que en aquesta edició, i com a novetat més destacable, s'atorgarà el Premi Especial Esportour a les Terres de l'Ebre al millor video d'esport amb imatges captades al territori ebrenc.
 
El certamen, amb vocació familiar i per a tots els públics, s'està consolidant amb aquesta tercera edició, i incorpora altres novetats inportants, com la realització d'un video promocional del festival que es difondrà a la xarxa i a travès dels mitjans de comunicació.