Cercar en aquest blog

8/23/2014

Fwd: l’Ajuntament de Móra d’Ebre edita un Fulletó Turístic.

El 19 d'agost a l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha tingut lloc la presentació del nou fulletó Turístic que l'Ens ha editat sota el nom de "Móra d'Ebre un riu de vida"

 

La presentació ha anat a càrrec de l'Alcalde de Móra d'Ebre el Sr. Joan Piñol i del Regidor de Turisme el Sr. Josep Subirachs i han fet una pinzellada de tot el que s'hi pot trobar com: els llocs més interessants a visitar, els Escultors i Artistes del poble, els circuits, un capítol destinat a l'Ebre i les activitats que és poden realitzat en relació al riu. A part d'aquest, s'hi detalla informació sobre les fires i fetes locals, i la gastronomia representativa de Móra d'Ebre. Finalment, inclou dades de contacte dels punts d'informació turística, restauració i allotjament. El prospecte també recull informacions prèviament disperses, i serà una eina útil per promocionar i difondre l'activitat turística a Móra d'Ebre, una senzilla i econòmica guia per donar a conèixer el poble i facilitar i enriquir l'estada dels turistes que el visitin.

 

L'Alcalde ha volgut destacar que s'ha fet una tirada curta d'aquest fulletó, ja que consideren que a d'estar obert a canvis, i ha d'anar evolucionant i creixent de la mateixa manera que ho faci el poble.