Cercar en aquest blog

7/30/2014

Presenten el cartell de les VI Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha presidit avui l'acte de presentació del cartell de les VI Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, que tindran lloc entre  el 19 de setembre i el 26 d'octubre de 2014, organitzades pel Consell Comarcal de la Terra Alta, l'Associació d'Hostaleria i de Turisme Rural de la comarca, les denominacions d'origen del vi i l'oli de la Terra Alta, i el Grup de Sanejament Ramader d'Oví i Cabrum de la Terra Alta. El cartell és obra de l'artista de Corbera d'Ebre Josep Cañada.

A les jornades hi participaran 21 restaurants (dos més que l'any passat) dels 12 pobles de la comarca de la Terra Alta, que oferiran menús gastronòmics a base de corder, vi, oli o dolços típics de la comarca. També s'hi han afegit 16 establiments d'allotjament, que oferiran descomptes del 10% en el preu de les estades dels clients que acreditin haver consumit un menú del corder, i, per primer cop, 8 carnisseries.

La presentació de les Jornades serà el dijous, 18 de setembre, en un municipi encara per definir. La presentació tindrà lloc en el decurs d'un acte en què intervindran Teresa Lluís i Loreto Meix, autores del llibre La Cuina de la Terra Alta.

L'acte de presentació del cartell ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal, a Gandesa, amb la presència de representants de totes les entitats organitzadores