Cercar en aquest blog

7/19/2014

Signen un conveni per a la gestió de les bicicletes adaptades de la Via Verda de la Terra Alta

L'empresa Serveis Turístics Bot, SL serà l'encarregada de gestionar la utilització de les tres bicicletes adaptades de què disposa el Consell Comarcal de la Terra Alta, dues manuals i un tricicle adaptat, per facilitar l'accés a la Via Verda a persones amb disminució física.
 
El 17 de juliol passat es va signar a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, a Gandesa, un conveni de col·laboració entre el Consell i les empreses Montsport, Esgambi, Bicisports Aubanell, Rural Sports d'Arnes, SL, Les Roques Natura, SCP i Serveis Turístics Bot, SL per a la gestió d'aquests vehicles. Cada any una de les empreses esmenades es fa càrrec de gestionar  la utilització d'aquestes bicicletes entre els usuaris que les sol·liciten.
Les empreses que han signat el conveni es comprometen a prestar les bicicletes, sense cap cost, als usuaris que les sol·licitin, a vetllar pel correcte ús i conservació del material adaptat i a posar en coneixement dels usuaris les obligacions que tenen quant al bon ús del material.

La Fundación También, que té com a objecte la integració social de totes aquelles persones físiques que tinguin o posseeixin qualsevol grau o tipus de discapacitat, física, psíquica o sensorial, mitjançant el foment d'activitats esportives adaptades, d'oci i temps de lleure, va cedir al Consell Comarcal de la Terra Alta les bicicletes adaptades per facilitar l'accés a la Via Verda de la Terra Alta a persones amb discapacitat.